lauantai 25. helmikuuta 2012

Ämpäristä sammioon






Ämpäreitä ei koskaan ole liikaa. Tämä ohje löytyi netistä, pitihän sekin kokeilla. Vasemmalla on kovasta pahvista käännetty ämpäri joka jäi hieman kulmikkaaksi, maalasin sen hopeavärillä ulkoa ja sisältä. Seuraavan maalasin vain sisältä hopeamaalilla. Muita kukkakuvioisia en maalannut sisältä. Tuolilla olevaan lisäsin alareunaan kaistaleen, pysyy paremmin pystyssä, joten käy hyvin roskakoriksi.







Sankojen rakentaminen tuotti erityistä päänvaivaa. Näissä on jokaisessa erilainen. On kukkalankaa, korvakorun koukku, tavallista rautalankaa ja lopultakin onnisti, sehän pitää olla korupiikki jossa on valmiina toisessa päässä koukku.







Näiden pitäisi olla jonkinlaisia pesuastioita, vateja, sammioita tai ammeita? Tämä on oma versio jossa on pohjana 4 millinen vanerilevy, pyöristetty ja hiottu hieman viistoksi, näin siihen on helppo liimata reunapahvi.







Keskimmäinen on paksua pahvia jonka maalasin moneen kertaan hopeamaalilla. Kuviolliset sammiot maalasin sisäpuolelta valkoisella akryylimaalilla useampaan kertaan

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti